Klant ervaringen

 

hoeveel sterren geeft u mijn werk

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dennis van loon
11 dagen geleden

Tim heeft een schutting geplaatst met deur er in
Heel netjes gedaan zeker een aanrader voor de volgende klus komt afspraak na top….

Ferdi
3 maanden geleden

Klusman Tim is een echte expert in het klussen in en rondom het huis. We zijn enorm tevreden over het resultaat en het prettige contact. Of het nou gaat om keukenrenovatie, tuinwerk of allerlei andere klusjes, Tim heeft ons enorm geholpen om ons droomhuis perfect te maken. Dikke aanrader.

Petra
3 maanden geleden

Tim heeft voor mij een tuindeur passend gemaakt, een probleem met een raamsluiting opgelost en goede adviezen gegeven over de tuin. Tim is heel vriendelijk, meedenkend en levert goed werk af.

Paul
5 maanden geleden

Tim heeft bij ons in de hele benedenverdieping (hal, woonkeuken, bijkeuken) de plafonds gewit, nieuw renovliesbehang aangebracht en het nieuwe behang gesausd.
Prima! En ook alles netjes afgewerkt.
De klus is volgens plan verlopen. En het gebeurde allemaal in opperbeste stemming. Tim is een fijne man om mee samen te werken.
Wat wil je nog meer....
Kan Tim van harte aanbevelen.

Rating: 5 sterren
1 stem

De onderstaande reviews zijn van mijn vorige website overgenomen.

Sita
Tim reageerde heel snel op mijn berichtje. Hij heeft onze kozijnen in de woonkamer, keuken en gang gewit. We zijn er superblij mee. Hij is een echte vakman en heeft alles netjes achtergelaten. We bevelen Tim van harte aan. Hij is er prettig in de omgang.

2 maanden geleden

Rating: 4 sterren
1 stem

Wouter
Tim reageerde snel op een oproep om de beukenhaag te vervangen. Ziet er weer top uit! Snel, netjes en ook goed advies gekregen voor de verzorging. Tim communiceert snel, is een echte vakman en levert een heel mooi eindresultaat op.

3 maanden geleden

Rating: 5 sterren
1 stem

Cornelius
Tim reageerde vlot op mijn oproep voor een offerte (schilderwerk keuken), kwam kijken en maakte een goede indruk. De offerte volgde snel en was duidelijk. Het werk is mooi gedaan en bovendien heeft hij ook geholpen met een klemmende deur. Ik vind Tim een vakman die ook prettig in de omgang is. Ik zal hem zeker adviseren.

10 maanden geleden

Rating: 3 sterren
1 stem

Erik
Tim is een vakman
Loopt alles erg secuur na en gaat groot herstelwerk van houtrot niet uit de weg.
Tevens werkt hij uitsluitend met professionele producten en is het fijn communiceren met Tim. Kortom een schilder die zijn vak verstaat.

1 jaar geleden.

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Gerdien Gelderblom
Tim heeft in ons huis de achterwand in de keuken vervangen en hier nieuwe tegels geplaatst. Dit is naar tevredenheid gebeurd. Tim schakelt makkelijk. Hij denkt prettig mee en is goed bereikbaar. Fijne klusman .
2 jaar geleden.

Rating: 3 sterren
1 stem

Mart Brug
Prima werk geleverd in relaxte sfeer.
Alle deuren en kozijnen geverfd.
Ook behangen en schilderen van slaapkamer prima.
Ondertussen nog allerlei klusjes opgelost.
Prima werk dus.

2 jaar geleden.

Rating: 5 sterren
1 stem

Marko
 Tim heeft bij ons een verhoogde toilet gemonteerd. van Geberit goede kwaliteit.  Heel netjes! Hij is vriendelijk en pakt extra werk mee zonder het te rekenen.

2 jaar geleden

Rating: 4 sterren
1 stem


Tineke
Tim heeft vorige week bij ons de woonkamer geschilderd (plafond en muren, overwegend wit, een muur mooi groen). Ziet er pico bello uit. Wij zijn er reuze blij mee.

3 jaar geleden.

Rating: 4 sterren
1 stem

Eke eisma
Tim heeft deze week 3 binnendeuren geschilderd die al 40+ jaar geen "lik" hadden gehad... Kwalitatief goed werk. geleverd. Hield zich keurig aan de corona-regels.
Eke (75+)

3 jaar geleden.

Rating: 4 sterren
1 stem

Patrick en Miek
Tim heeft in ons huis vele klussen geklaard naar tevredenheid. Van een schilder werk van raamkozijn tot muren ,tot ophangen van decoratie. Zijn werkhouding is nauwkeurig en zijn vriendelijke rustige houding maakte dat de klusdagen gezelligheid brachten. Wij raden Tim zeker aan. Hij komt afspraken na en levert dus goed werk! Patrick en Annemieke van Boven.

3 jaar geleden

Rating: 3 sterren
1 stem

Ronald
De buitenzijde van ons huis is door Tim vakkundig geschilderd. Tim is een veelzijdig vakman want ook het herstellen van van houtrot of het plaatsen van tochtstrip en armaturen gaat hij niet uit de weg, dat maakt dat hij het compleet en netjes oplevert.. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en bevelen Tim van harte aan.

4 jaar geleden

Rating: 4 sterren
1 stem

Danielle
Tim heeft bij ons de schuurdeur gerepareerd houtrot kozijn en weer strak in de verf gezet. Tim reageert snel, komt zijn afspraken na en is een nette harde werker tegen een normale prijs. Heel fijn :-)

4 jaar geleden.

Rating: 4 sterren
1 stem


Ineke
Tim heeft voor ons de door de Buxusmot aangetaste voortuin geheel nieuw beplant. Hij is een harde en snelle werker en heeft op een prettige manier met ons overlegd, welke planten we wilden en hoe het tuintje eruit zou moeten zien.
Wat heel fijn was dat hij ook alle oude planten heeft afgevoerd en nieuwe planten heeft gekocht. Dat scheelde ons een hoop tijd en werk.

4 jaar geleden.

Rating: 5 sterren
1 stem

Sarah
Tim heeft dit voorjaar ons terras prachtig schoongemaakt en ook onze vele steenpaden en trappetjes in de tuin. Van vorig jaar weet ik dat dit bergen werk scheelt. Ook onze schuur is keurig gewit en voor het terrasje mooi gelegd.. Dank Tim, we weten je te vinden.

4 jaar geleden.

Rien van Kessel
Tim heeft onze tuin een grondige opknapbeurt gegeven. Het zag er daarna weer prachtig uit. Tim is een vakkundig en betrouwbare man die we zeker vaker zullen vragen.

4 jaar geleden.

Rating: 4 sterren
1 stem

Jolanda
Onze tuin had een grondige opknapbeurt nodig, dus hebben we Tim gevraagd ons te helpen. De klus werd zeer professioneel aangepakt. Tim werkt snel en grondig. Je ziet aan alle kanten dat hij een vakman is! Tijdens het werken kregen we ook nog mooie tips en informatie over tuinonderhoud. We zullen hem zeker vaker vragen.

5 jaar geleden.

Rating: 4 sterren
1 stem

rob
Uitstekende ervaringen met Tim. Hij heeft bij mij thuis elektra- en sanitaire werkzaamheden verricht. Snel, netjes en tegen een redelijke vergoeding. Van harte aanbevolen.

Een tevreden bewoner van de Hoekerkade.

Rob.